Здравей, гост!
Кошница

Кошница 0 бр.
Общо:   0лв.

REHAU е немски концерн, който вече над 50 години е водещ производител и доставчик на базирани на полимери системни решения в строителството.

Още от самото си създаване REHAU преследва целта да замести конвенционалните материали с по-високо продуктивни рецептури за пластмаси. Към днешна дата концернът предлага единствен по рода си спектър от иновативни продукти на базата на полимери . REHAU се слави и с производство на продукти за аерокосмическата индустрия, както и за самолетостроенето. Автомобилните гиганти Mercedes-Benz, BMW и Volkswagen използват огромни количества пластмасови изделия, произведени от REHAU.

Иновациите на REHAU в прозоречните и фасадни системи, системите в ниското строителство, както и съществените разработки в битовата и сградната техника, диктуват света на строителството през последните 50 години. Като свързващи звена, системите на REHAU водят до цялостни решения за енергийно-ефективно строителство.

Качеството на прозоречните профили REHAU е отлично, което се дължи на перфектния баланс на химичните вещества, използвани в тях. PVC профилите притежават специален хигиенен сертификат и могат да се използват дори в медицински учреждения. Освен че предизвиква асоциация с висококачествен материал, PVC дограмата REHAU е синоним на несравним комфорт и отличен дизайн. REHAU е безспорният лидер на пазара на дограма в световен мащаб.